Betonboringen met precisie

Wilt u een raam- of deuropening creëren in uw muur? Vertrouw dan op de nauwkeurige service van Bacotec voor het zagen van beton in regio Tienen.

Perfecte betonboringen

Heeft u nood aan precieze betonboringen voor de installatie van uw nieuwe verlichting of sanitaire voorzieningen? Bacotec levert betonboringen van 10 tot 600 millimeter op elke plaats. Door onze uitgebreide kennis van zaken en innovatieve technieken garanderen we keer op keer een oplossing op maat van uw project.

Beton zagen

Een raam- of deuropening in uw muur? Of dient er beton gezaagd te worden voor uw ventilatieroosters of afvoer? Bacotec werkt met de meest kwalitatieve materialen en apparatuur om uw betonzaagwerken met succes af te werken. Een metalen constructie op maat? We zijn eveneens gespecialiseerd in las- en constructiewerken.

Breng ons op de hoogte

Bent u op zoek naar een professional voor betonboringen of het zagen van beton voor uw project? Dan kan Bacotec te Tienen u zeker en vast van dienst zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.